VI Hispalinux – Primer día (II) i segon día

Bé, entretinguts en una conferència on el 90% (CORRECCIÓ: jBilbo assegura que no tants, així que ho deixarem en ¿60%?)de l’audiència som debianites (la conferència de gentoo), he decidit enviar el part de guerra de la tarda del primer día i el del segon. Per cert, s’està montant un flame considerable com era d’esperar entre gentooers i debianites.

Dins més…

La conferència del Miguel de Icaza va superar les expectatives. Showman com ell sol va aconseguir que ens descollonèssim tota l’estona, tot i que es va extendre 1 hora més del compte. Això va fer que ens perdèssim l’ultima ronda de conferències de la nit, però s’ho va valer.

Dimecres al matí vam arribar per veure al Tossati, jove i força vergonyòs, que ens va explicar bàsicament els changelogs de la rama 2.4 i com va començar treballant amb 13 anys a un isp com a administrador de sistemes i amb 14 es va anar a Conectiva (principal distribució linux de brasil).

Per la tarda, desprès del taller de programació en gnome, dinar i del taller de LTSP (Linux Terminal Server) vam anar a una xerrada de propietat intelectual molt però que molt interessant (l’enllaç a l’audio es pot trobar en una notícia de barrapunto), on ens vam riure molt amb un “personatge” del públic que era examinador de l’oficina de patents. Tot un espectacle. Vam acabar el día amb el taller de mono.

Així va el congrès i així ho hem contat. Aquesta nit la tercera part i les imatges.
Autor: sergi

This entry was posted in Software Lliure. Bookmark the permalink.

2 Responses to VI Hispalinux – Primer día (II) i segon día

  1. sergi says:

    bé, segons les darreres dades sembla que més que un 60% erem 11% i 11% com diría l’Icaza XD.

    Des del front de batalla, sergi, gepeele uerrevé

  2. jBilbo says:

    Digamos que en la charla de gentoo los de debian eran los de atrás del todo (todo atrás ocupado, eso sí xD), y los de Gentoo éramos los de en medio-adelante.

    Así, mientras los de la primera parte asentíamos, los de atrás íban comentando en voz baja… :

    -“bua.. eso tb lo tiene debian… ”
    (…)
    -“en el test aquel salía ganando debian a gentoo… aunque nos daban una patada a las 2 mandrake…”
    (…)
    -“el emerge -search es una kk, más rápido el apt-get search”
    (…)
    -“cállate, no nombres el apt-build, que peta por tos laos”

    más o menos 😉

    xDD

Leave a Reply