Fer-se soci

Fer-se soci de GPLTarragona és gratuït i no comporta cap obligació, la col·laboració en les activitats es sempre voluntària. Podeu trobar més detalls als estatuts de l’associació.

Per altra banda, fer-se soci de GPLTarragona aporta molts beneficis al Programari Lliure ja que és més fàcil atendre les peticions de col·lectius grans, que a persones individuals.

Fem créixer el Programari Lliure a la província de Tarragona!! Fes-te soci!!

Només es necessari enviar un correu a junta arroba gpltarragona punt org amb les següents dades: nom i cognoms, nif, adreça, codi postal, telèfon i correu electrònic.

L’associació Grup d’usuaris de Programari Lliure de Tarragona es compromet a no utilitzar les dades proporcionades per a l’enviament de missatges publicitaris i, en compliment de la LOPD (L.O. 15/1999, de 13 de desembre), s’informa que les dades es desaran en un fitxer identificat com a “Socios” de titularitat pròpia i inscrit a l’Agencia de Protección de Datos. La finalitat del fitxer es exclusivament atendre les seves consultes i peticions dintre de les finalitats definides als estatuts de l’associació. Les dades personals no seran cedides a cap organització, ni pública ni privada. Els afectat poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a junta arroba gpltarragona punt org

Donacions

Donat que per ser soci de GPL Tarragona no hi ha cap quota, l’associació cubreix els seus gastos econòmics gràcies a les donacions voluntàries desinteresades.