VI Hispalinux – Arribada

El temerari grup de membres de GPLURV ha fet la seva arribada a la Hispalinux i es troba en una xerrada incomprensible sobre una cosa que ni el ponent entèn, tot esperant la xerrada de Miguel de Icaza sobre Mono.

Continua dins…

L’arribada a Madrid ha anat sense complicacions, i en general hem sapigut trobar l’hostal sense majors problemes (alguns pensem que ni els boy scouts ho haguèssin fet millor). L’hostal en el que estem és un negoci familiar, i a la recepció tenen monitors TFT que veient com van les coses a la URV potser arribaràn d’aquí a 20 anys.

Hem sortit de l’hostal amb la intenció d’anar a la “Universidad Rey Juan Carlos”, que es troba a 20 minuts o més de Madrid. Ens ha costat trobar la M30, però ho hem fet. Em comença a fer por aquest sentit de la orientació tant bó.

Arribant a l’universitat a les 3:30, hem decidit menjar abans d’acreditar-nos, ja que el restaurant del bar tanca a les 4. Ho dirè en dues paraules: in-creible. Això és un campus, això és un bar d’universitat. El menjar boníssim, el campus preciòs. Això és un altre mòn, i és pública. Per dir, dirè que fins i tot a les aules hi ha penjadors per a les jaquetes com els que hom pot tenir a l’armari de casa seva, i les taules es poden moure endevant i enrera per quedar a la distància desitjada per l’estudiant….el que he dit…això és un altre mòn.

Bé, per ara no hi ha rés més a dir, aquí estem els quatre, escoltant aquesta espècie de conferència i amb wireless per tot l’edifici.

Les fotos ja les possarem i direm on estàn.

I si, ho dirè, estic fent això desde l’ibook 🙂
Autor: sergi

This entry was posted in Software Lliure. Bookmark the permalink.

3 Responses to VI Hispalinux – Arribada

  1. llpamies says:

    > El Parlament europeu aprova les patents de programació  Aquesta setmana es preveia decisiva pel que fa a la votació de les patents de programació al Parlament europeu, i així ha estat. Per 364 vots a fovor, 153 en contra i 33 abstencions, els europarlamentaris han aprovat a Estrasburg el projecte de directiva sobre la patentabilitat dels programes informàtics. La decisió de l’Europarlament s’ha adoptat malgrat les protestes de nombrosos col·lectius i les més de 200.000 signatures recollides a través de la petició de l’aliança EuroLinux. Això sí, la proposta acceptada introdueix força precisions i matisos al text original, considerat per molts massa ‘ambigu’, amb l’objectiu de limitar-ne el camp d’aplicació. Una d’aquestes esmenes indica que per patentar, la innovació haurà de tenir ús industrial. El text aprovat ara ha de superar l’examen del consell de ministres europeus, abans de tornar a passar en segona lectura per Estrasburg.
    Molts col·lectius informàtics i associacions d’usuaris d’internet consideren que aquesta mesura pot anar en contra de la innovació tecnològica i el desenvolupament del programari lliure.
    ———-
    ! Actualització a les 16.46

  2. llpamies says:

    La Noticia us diu Hackers, i esta extreta de http://www.elmundo.es/navegante/2003/09/23/softlibre/1064331089.html

    VI CONGRESO HISPALINUX
    ‘Software’ libre, la última fase de la revolución tecnológica

    MIGUEL A. CRIADO

    MADRID.- Cientos de hackers se reúnen esta semana en Madrid. La universidad Rey Juan Carlos acoge, hasta el próximo viernes, el VI Congreso de Hispalinux, la asociación española de usuarios de Linux. En esta edición, la implicación de universidades, empresas y gobiernos anuncia el inicio de “la última fase de la revolución tecnológica iniciada con la invención del PC, la del ‘software’ libre.”

  3. mengor says:

    Suposo que ja us donareu compte de l’error, però com que no he escrit mai un comentari, responc jo! Ja comença a ser hora de que respongui algun!
    Com podeu llegir a Barrapunto: “Un gran paso hacia una Europa sin patentes de software“, la votació ha sigut bastant positiva 🙂
    Que vagi bé!

Leave a Reply