Trobada Partit Pirata de Catalunya, organitzat per H@ckLabValls

El proper diumenge dia 5 de setembre, tindrà lloc al Casal Popular La Turba de Valls, la primera trobada del Partit Pirata de Catalunya (Pirata.cat) a les comarques de Tarragona. Si vols conèixer aquesta nova iniciativa i/o convertir-te en un nou pirata, vine a la trobada-presentació que realitzaran els nous pirates catalans! L’acte s’iniciarà a les 17 hores i està obert a tothom!

El Partit Pirata de Catalunya pertany a la xarxa internacional de partits pirata d’arreu del món, amb els qui comparteix gran part dels ideals i amb qui col·labora en tot allò que sigui adient. Aquest partit de recent fundació lluita per defensar el drets civils, la societat de la informació i el coneixement, i el dret a decidir-ho tot… conegueu més sobre els nous pirates a:

Pàgina web: http://pirata.cat
Notícia partit pirata a les eleccions, a Kaosenlared i a Vilaweb.
Entrevista a Kenneth Peiruza, portaveu del Pirata.cat.

Com arribar-hi?
Casal Popular La Turba: C/Nou, nº12, Valls (Tarragona)
Mapa

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply