[H@ckLabValls] Cicle d’activitats de programari i cultura lliure

Durant el cap de setmana del 22 d’octubre i el del 6 de novembre, tindran lloc a Valls, els primers actes de H@ckLabValls des de que ens allotgem al Casal Popular la Turba. Aprofitant el 13è aniversari del Casal, organitzem un parell d’activitats sobre programari i cultura lliure, per apropar i difondre aquestes realitats a tothom que vulgui deixar-se caure per la zona.

– Divendres 22 d’octubre de les 20:00 a les 21:30: Projecció audiovisual DataFighters 2.0. Recull de documentals internacionals sobre Programari i Cultura Lliure, Copyleft, Hacktivisme, … que ens fan reflexionar sobre com actuen i com combatre els monopolis culturals i de la industria del programari, en la era actual de la informació. Posteriorment hi haurà una petita taula-rodona oberta a tots els assistents a l’acte.

– Dissabte 6 de novembre a partir de les 15:00 hores: Primera Gnu/Linux Install Party a Valls. Una festa de la instal·lació és una sessió d’instal·lacions de sistemes operatius o ‘distribucions’ lliures on qualsevol persona pot assistir amb el seu ordinador (portàtil o sobretaula) i disposar de eines i ajuda per instal·lar-se un sistema lliure.

+ info i cartell: http://hacklabvalls.org/portada/activitats-de-programari-i-cultura-lliure

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply