Llista de correu/fòrum de socis renovat

GPL Tarragona ha renovat la seva llista de correu/fòrum per tal de facilitar l’accés via web a més de les funcionalitats habituals per correu electrònic. La nova llista/fòrum es accessible via web a través de Google Groups:

http://groups.google.com/group/gpltarragona

Els socis es troben inscrits de forma automàtica amb el mail que van reportar al moment de donar-se d’alta a GPL Tarragona, en cas de que no haver rebut cap mail d’alta en aquesta llista és possible que sigui degut a que el correu que disposa la junta de vosaltres sigui obsolet. Us podeu posar en contacte amb la junta (junta arroba gpltarragona punt org) per actualitzar el vostre correu electrònic.

Les persones que no són socis tenen accés lliure al contingut via web, i per participar es tan fàcil com seguir el proces d’alta a GPL Tarragona.

Amb aquest canvi facilitarem la comunicació interna entre socis amb interficies web més intuïtives, però sense perdre les funcionalitats antigues de correu. Addicionalment, es facilitarà la coordinació i comunicació d’esdeveniments de l’associació com les tradicionals Jornades GPL Tarragona.

Per qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb la junta (junta arroba gpltarragona punt org).

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply