Programari Lliure com a un nou element de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

GPL Tarragona estarà present a la ronda de conferencies (oberta a tot el public gratuïtament) que tindrà lloc al Palau de Fires i Congressos de Reus (com arribar?) aquest cap de setmana per motiu de la Reus LAN Party. Les conferencies tenen una orientació cap empreses i particulars.

La participació de GPL Tarragona tindrà lloc el proper Dissabte 8 d’Abril a les 16:00, de la mà de Sergio Blanco Cuaresma i la xerrada portarà per titol “Programari Lliure com a un nou element de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)”.

La RSE és la contribució activa i voluntària de les empreses cap als seus grups d’interès o Stakeholders, al EEUU ja fa algun temps que va agafant força però a Europa (i en especial al nostre país) encara anem una mica enrederits. Es té tendència a pensar que la RSC només es per gran empreses, quan aquesta no té perquè ser la realitat. La RSC pot repercutir molt positiva a la reputació de qualsevol empresa (gran o petita) i en conseqüència, aportar una important millora a la rendibilitat del negoci.

Tot i que ja fa temps que es parla de RSE, fins ara no s’ha tingut en compte que el Programari Lliure podria jugar un paper molt important com un element més. Aquesta serà la perspectiva que es vol donar als assistents per tal de veure totes les possibilitats que s’ofereixen.

Al mateix día hi ha tot un seguit de conferencies des de les 10 del matí fins les 5 de la tarda, a continuació un llistat de les activitats del Dissabte 8 d’Abril:

10:00 Ponència del primer Ponent
Sr. Xavier Colom i Soto President del PIMEC (Patronal catalana de empreses a Catalunya)

11:20 Ponència del Segon Ponent
Sr. Antonio González Barros President del grupo INTERCOM (Softonic, Infojobs, entre altres)

16:00 Ponència del tercer Ponent
Sr Sergio Blanco Cuaresma President cofundador de GPL Tarragona

17:25 Presentació del quart ponent
Sr Francesc Guillemat Rocamora President de l’Associació de Cibervoluntaris de Catalunya (CIBERCAT

Llistat complet d’activitats

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply