Presentació oficial de la GUADEC 2006

GPLTarragona participarà activament (en una xerrada i en la organització) en la GUADEC 2006, així que us anirem informant de les novetats d’aquest important congrés. Avui dimecres es farà la roda de premsa i ja ens estem movent tots per a que d’aquí un mes estigui tot perfecte. Aquí l’anunci oficial:

Presentació de la conferència europea de desenvolupadors i usuaris de GNOME GUADEC 2006.

La GUADEC 2006 es farà a Vilanova i la Geltrú del 24 al 30 de juny

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, la GNOME Foundation i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i presentaran en roda de premsa la GUADEC 2006. Es tracta de la trobada internacional de desenvolupadors, programadors i usuaris de l’escriptori de codi lliure, GNOME, que en la seva setena edició es celebrarà del 24 al 30 de juny a Vilanova i la Geltrú.

A l’acte, participarà el secretari en funcions de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Marín, l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, el primer tinent d’alcalde i president de l’Àrea de Polítiques Socials i Serveis a les Persones, Josep Tomàs Álvaro, i el representant de la GNOME Foundation, Quim Gil.

Autor: jBilbo

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply