Estudi sobre les Lleis de Propietat Intel·lectual a Europa && BSA

Fent la curta visita noticíaca del diumenge al matí (que cada finde s’allarga més pq durant la setmana me puc conectar poc i tinc mono (que no MONO)) vas trobant com els sil·logismes polítics mai et deixaran de sorpendre (desagradablement, per supost). Nous informes sobre les patents de programari.


Mireu aquest article extret de quands.info sobre les “sonores” lleis de patents a Europa. De nou, i encara que no serà l’últim, un estudi afirma que serà perjudicial per a l’investigació i els usuaris (com a clau d’exemple explica que serà delicte mirar un DVD des d’algun sistema operatiu Linux) i només beneficiarà les indústries involucrades en tot aquest merder.

Etooooo ja falta menys per a les eleccions 🙂

PD: Aznar no se sent aïllat ni incomprés a la cimera de Roma…. manda webs, pq molta gent si d’aquí si.

I per últim, recomanar una web a qui no l’hagi vist (ja l’han posat un parell de vegades per Barrapunto). És un article d’un professor d’eCommerce y Propiedad Intelectual a la Universidad Politécnica de Valencia. L’article, anomenat “Toc, toc, ¿quién es? La BSA: Cierra la muralla, por Jorge Cortell”, parla sobre la BSA (Bussines Software Alliance, o algo així), les técniques que utilitza en contra dels usuaris i que fer en cas d’intentar ser “extorsionat” per aquesta gent.

Autor: shinjix

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

One Response to Estudi sobre les Lleis de Propietat Intel·lectual a Europa && BSA

  1. utopic says:

    No havia llegit l’artícle d’aquest professor, i la veritat és que val la pena. Havia sentit a parlar de la BSA i les seves “captures” per Estats Units i tal, i aquest artícle és MOLT recomanat, així com anar a les pàgines que cita per veure amb els propis ulls de quin pal van aquests de la BSA [www.valordelsoftware.com és obligat passar-hi per riure un rato, quina propaganda més manipulativa].

Leave a Reply