Guanyador del concurs de logos

El guanyador del concurs de logos de GPL URV és…. Sergi Nuez Rivera!!! Hem d’agraïr sincerament la seva participació ja que ha col·laborat amb bastants logos de forma que poguéssim escollir la disposició de les diferents parts de la proposta. A més ha tingut en compte la resolució per tal de no estar limitats en un futur (potser algun dia necessitem una pancarta de 200 metres ;-). Així que felicitats Sergi, et mereixes ser el guanyador pel teu gran esforç i dedicació!!

Finalment no s’han realitzat votacions ja que entre tots els participants del concurs ens hem ficat d’acord en quin era el logo més idoni, aquell que representava el nostre esperit de defensa del Software Lliure en general (sense centrar-nos en cap producte en concret), la nostra unió a la URV i el territori que cobrim (comarca de Tarragona).

El logo en qüestió es pot trobar aquí i a la capçalera del nou tema oficial per la web, gplito2 fet per Joni (actualment es pot escollir a través d’editar perfil, properament serà el tema per defecte).

Autor: marble

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

3 Responses to Guanyador del concurs de logos

  1. llpamies says:

    Primer de tot felicitar a en Sergi per al seu Nyu Tarragoní. Després estaria bé posar al bloc “GPL DOWNLOADS” el logo en les diferents resolucions (amb i sense les lletres “gplurv”), ja que alumillor a alguns ens agradaria currar-nos uns fons de pantalla ! XD

    Saludos a tots els nyuins !

  2. sergi says:

    els fons d’escriptori estàn fets des del día de la conferència 🙂

    En tot cas disposarè per si algú ho vol de les imatges base, moltes d’elles en format vectorial (ja sabeu, es poden expandir fins a l’infinit sense pixelar-se).

    Ah, i felicitacions a en jbilbo pel theme gplito2 per haver-so currat i haver atès les absurdes peticions meves respecte al tamany de les lletres.

    Actualització : A veure, les imatges enviades al concurs les podeu trobar a aquest enllaç. Totes juntes ocupen uns 12 megues en total. Els fons d’escriptori encara no están pujats al servidor, ja ho farè desprès, o millor, que cadascú es faci els seus, a veure que surt 🙂

  3. jBilbo says:

    Ah, i felicitacions a en jbilbo pel theme gplito2 per haver-so currat i haver atès les absurdes peticions meves respecte al tamany de les lletres.

    Pa eso tamos 😉

Leave a Reply