Reus Wireless i projecte wireless

Hola,
Hem estat fent un projecte wireless en la etse, ya el tenim acabat, y ara hem creat i volem potenciar la Comunitat Wireless de Reus, tenim 1 AP en marxa y 3 més que estan en fase de creació. Ens falta demanar el material.

Per si algu l’interesa es pot passar per la nostra web http://www.reuswireless.net o enviar-nos un mail a reus@redlibre.com
Per ara tenim documentació sobre teoria de wireless, manual per montar el AP en linux i per montar una antena pringles. I la nostra presentació.

Autor: P0kemon

This entry was posted in Wireless. Bookmark the permalink.

2 Responses to Reus Wireless i projecte wireless

  1. marble says:

    Em sembla genial les ganes que fiqueu per crear un projecte wireless a Reus, així que us comento lo mateix que he comentat a TarracoWireless. Estaria bé que projectes com els nostres, locals i que tenen un esperit lliure i solidari ens donesim suport mutuament.

    Potser un primer pas seria ficar un petit link/logo de cada grups a les seves respectives webs. Que us sembla? Així podriem donar-nos a coneixer tots molt més 🙂

  2. sergi says:

    Em sembla una iniciativa molt interessant, tot i que un servidor és de tarragona (encara que ara ja no tindrè excusa per passar algun dia per Reus amb el portàtil). Tant de bó tingueu bona sort en aquest projecte, i per supossat que aquí teniu a gplurv (suposso, al menys a mi si) per a qualsevol cosa que necessiteu.

    En el tema del wireless a la ETSE, ja està muntat? felicitats, portava temps esperant-ho, ja que l’any passat nomès hi havia un node a un dels laboratoris (i per agafar cobertura s’havía d’estar al carrer XD).

Leave a Reply