Vols participar a les III Jornades GPL Tarragona?

GPL Tarragona esta iniciant l’organització de la tercera edició de les ja tradicionals jornades anuals sobre tecnologia al camp de Tarragona (I i II edicions). L’assistència és gratuïta i habitualment es celebra en una de les sales d’actes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Amb aquest motiu, des de l’associació es vol convidar a qualsevol persona interessada en realitzar una xerrada a que faci arribar la seva proposta a la junta via correu electrònic (junta arroba gpltarragona punt org), només és necessari indicar títol i una breu descripció de la ponència. Cal tenir en compte que el temps d’exposició serà de 30 minuts, amb 10 minuts addicionals per atendre les preguntes dels assistents a les jornades. L’esdeveniment tindrà lloc un dia de la setmana del 12 o del 19 de setembre (habitualment un dijous per la tarda), s’informarà amb antelació als participants de la data final exacta i s’intentarà tenir el compte possible incompatibilitats horàries d’aquests.

Les jornades representen una bona oportunitat per compartir coneixements (des de tècnics fins a més generalistes), presentar productes i serveis o exposar experiències que puguin ser d’utilitat per estudiants i professionals del sector. L’objectiu de les jornades es promoure les noves tecnologies al camp de Tarragona i per tant no és requisit indispensable que la ponència estigui estrictament relacionada amb el programari lliure (veure edicions anteriors com exemple: I i II). Per qualsevol altre qüestió, no dubteu en adreçar-vos a la junta via correu electrònic (junta arroba gpltarragona punt org).

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply