La ESA organitza el Summer of Code in Space (SoCiS) 2011

Summer of Code in Space (SoCiS) és un programa pilot dirigit pel Advanced Concepts Team de l’Agència Espacial Europea (ESA), que ofereix subvencions a estudiants amb coneixements de programació per desenvolupar codi per diversos projectes relacionats amb l’espai i el programari lliure. El programa esta inspirat en el Google’s Summer of Code, tot i que no es troba relacionat ni afiliat a aquest, i té una durada de 3 mesos (Agost – Octubre).

El periòde d’inscripció a algun dels projectes seleccionats finalitza el 27 de Juliol 2011. Sense cap mena de dubte, és una bona oportunitat per col·laborar amb la comunitat de programari lliure i apropar-se al món científic.

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply