Jabber, Linux Free Magazine y GPL Tarragona

Desde hace bastante tiempo esta disponible este artículo introductorio a la mensajería instantanea Jabber en el qual se explican las características de este servicio. Actualmente con la versión 0.77 de gaim ya es posible enviar archivos con el protocolo, cosa que hace que este cliente sea mi favorito y el que recomiendo a todo linuxero 😉

El motivo de este post no es simplemente dar a conocer Jabber, queria haceros saber que desde el 1 de Junio esta en los kioskos el número 6 de “>Linux Free Magazine, esta revista acostumbra a publicar contenidos libres. La mayoría de personas prefieren leer directamente en papel que hacerlo a través del PC, así que es una buena iniciativa.

Concretamente, en este número aparece publicado el articulo sobre Jabber que os comentaba anteriormente. Lo mejor de todo es que al final del artículo hay una mención a GPL Tarragona, por tanto, es la primera vez que nos “publicitamos” en una revista 😉

He escaneado el artículo en cuestión y la mención a GPL Tarragona, por si alguno esta pensando en comprarla como recuerdo, os listo que más trae:

– Linux en la empresa
– Reflexiones de un empleado
– Comandos básicos en Linux para novatos
– Conociendo FreeBSD
– Linux Bluetooth, primeros pasos
– Vim en 2 minutos
– Jabber: Mensajería instántanea
– Blender
– Adobe Photoshop 7.0 sobre GNU/Linux
– Tutorial de Perl
– Guia del usuario de Ruby
– Tutorial de Sendmail
– Guia rápida de Newnat
– Configuración nodos wireless
– …

En las listas de correo ya se dijo algo sobre publicitarnos como asociación, personalmente intento aprovechar cualquier oportunidad para que la gente nos conozca. ¿Que otras formas veis para publicitarnos? ¿Quizás el Claxon? ¿Ideas?
Autor: marble

This entry was posted in Notícia. Bookmark the permalink.

7 Responses to Jabber, Linux Free Magazine y GPL Tarragona

  1. gerard says:

    Que tal una conferencia per a tots els empresaris de la comarca? explicant les ventatges que el software lliure dona a les pimes….

    per prepar-la es pot demanar ajuda a Ricardo Galli que es tot un expert, de fet fa poc va fer una conferencia sobre economia del software lliure:

    (audio y video de les darreres conferencies a bulma)
    http://bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=2041

  2. marble says:

    Si… però, com ens fiquem en contacte amb “tots” els empresaris de la provicincia? Existeix alguna “associació” d’empresaris? Em sona alguna cosa de CEPTA, crec que esta a la rambla però no se exactament de que va…

    I després… on es podria fer la conferencia? No crec que ens deixin a la universitat. Algú cop he estat a l’auditori de Caixa Tarragona (carrer Pere Martell) i es molt guapo, encara que excesivament gran xD Igual que l’auditori del Palau de fires i congresos. I aquests llocs no sé si s’haurà de pagar 😕

    Un mar de dubtes, algú sap alguna cosa?


    Marble :: http://www.marblestation.com

  3. davidcg says:

    I un altra cosa, estem preparats per fer una cosa que necesita tanta logistica?

    Vull dir que no és només cridar al Galli pel movil, dirli un hora, i cridar als empresaris i dirlis la mateixa hora.

    🙂

    David Cifre García
    “La vida és una malaltia de transmissió sexual amb un 100% de mortalitat”

  4. marble says:

    Si em dius, anem a fer una conferencia per empresaris demà…. o d’aqui uns dies… o d’aqui a unes setmanes…. doncs molt probablement no estarem preparats. S’ha de madurar la idea.

    Per altra banda, no acabo d’entendre el que vols dir amb això de que es necessita “tanta logística”. Pot ser ho dius per totes les preguntes que he formulat, que si un lloc que si un altre… només son dubtes i idees que se’m passen pel cap, no facis gaire cas tampoc. Només les ficava en públic per si algú té altres idees o potser respostes.


    Marble :: http://www.marblestation.com

  5. shinjix says:

    Per contactar amb els empresaris ens hauríem d’assessorar una mica amb algú que hagi tocat aquest món, per saber si hi ha algun protocol especial a seguir amb els empresaris, començant, com tu dius, per com s’aconsegueix reunir-los a tots.

    Sobre l’espai de reunió, em sembla que la Caixa de Tarragona cedeix l’espai a entitats educatives gratuïtament, ja que fa poc a l’institut Vidal i Barraquer havien d’organitzar unes jornades d’Informàtica per a empresaris (al final no s’han dut a terme, sinó ja hagués posat cullerada ;)) on havia de venir gent important i tot. Doncs si no recordo malament la Caixa de Tarragona els cedia l’auditori gratuïtament.

    Pel que fa al Palau de Congressos em jugaria una mà a que ens tocaria pagar…

    Aquesta tarde intentaré descobrir més coses sobre la Caixa de Tarragona parlant amb alguns professors.

    Tomàs Reverter Morelló
    trev(at)tinet.fut.es

  6. sergi says:

    En la pelicula de expediente x, la CEPTA es el gobierno en la sombra. Aunque por aquí es más conocida como “patronal”. También tienen un local (yo diría que la sede) al lado de Tarragona Ràdio.


    bow before me, for I’m root
    si el programari lliure no és la resposta, la pregunta és errònia

  7. shinjix says:

    He enviat un mail a la llista explicant una possible forma de fer ressó de l’associació. Es llarg, però crec que val la pena de llegir!

    https://listas.hispalinux.es/pipermail/gplurv/2004-June/001761.html

    Tomàs Reverter Morelló
    trev(at)tinet.fut.es

Leave a Reply