Infosec II

Com potser ja heu llegit a libertonia o barrapunto i companyía, aquest dilluns que vè (16 de juny), començarà el segon congrès sobre seguretat informàtica a la xarxa uninet, amb el nom d’infosec.

Cal mencionar la qüalitat de les ponències així com dels mateixos ponents, entre els que destaquen Rick van Riel (Redhat), Seth Arnold (Immunix), Javier Fernandez-Sanguino (Germinus), i un llarg etcetera, amèn d’alguns assistents que tampoc es queden enrera.
Les conferències sòn o bé en castellà o en anglès, encara que compten amb traducció simultania a altres idiomes per part de voluntaris, i la inscripció és gratuïta encara que no obligatòria.

El més interessant al meu parer, és la forma en que és realitzen les conferències, o més ben dit, el medi que és fa servir, el xat, gràcies al cual podem gaudir desde casa tranquilament de totes les conferènces i poder fer les preguntes que volguem en un ambient més distès i amè.
I per no mencionar que al caure just en època d’examens sería una mica difícil d’assistir-hi.

A la plana del congrès abans mencionada podreu trobar la informació per a registrar-vos, el llistat de conferències (ara per ara encara pendents d’assignació de data i hora), i altres cosses.
Les conferències es fan al canal #infosec a irc.uninet.edu, del qual podeu trobar servidors aquí a espanya així com a accessos web al xat a la plana de l’irc d’uninet.

En fi, tota una experiència que us recomano totalment, tant als interessats en la seguretat com als que volen aprendre cosses noves.
Autor: sergi

This entry was posted in Seguretat. Bookmark the permalink.

2 Responses to Infosec II

  1. sergi says:

    ja es pot veure l’horari definitiu aquí

  2. jBilbo says:

    La organització de Infosec’2003 posa a disposició de tots els logs de les ponències en aquesta pàgina:

    http://infosec.uninet.edu/infosec2003/des.html

    En quasi totes hi ha l’original i la traducció corresponent.

Leave a Reply