Nou servidor per GPLURV!

Si senyors, hem jubilat el Pentium 150, 32 MB RAM 2HD de 2GB cadascun per un Pentium II 300, amb 64 MB RAM i 1HD de 4GB. Amb el servidor antic teniem alguns problemes a l’hora de servir pàgines amb rapidesa com alguns haureu notat, però ara amb aquesta nova maquinota que esta força bé 🙂 podrem donar/dornar-nos un servei als membres del grup molt millor i sobretot molt més ràpid (era una mica desesperant administrar la pàgina web abans :P).

Hem estat fent el cambi del màquina avui a la tarda i ara ja funciona tot amb el nou. Si teniu algún problema amb la pàgina o sugerencia o aportació o… alguna cosa a dir, podeu fer-ho al fòrum de la pròpia web.

Hem de donar les gràcies a dmanye per aconseguir-nos una màquina amb unes prestacions superiors a l’antiga, i al DEIM per donar-nos suport material. Gràcies! 🙂
Autor: jBilbo

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply