ThinkIt Gamification Hackathon

Ens fan arribar aquest missatge desde la organització:

Actualment tan sols ens queden 20 places lliures per a poder participar en la hackathon, i ens agradaria que com l’última vegada puguem omplir totes les places. Això ens beneficia a tots, ja que com més gent -i més diversa- hi participi, més interessant i divertida és la hackathon, i més coses podem aprendre tots. I recordeu que *no és obligatori* assistir les 36 hores, es pot participar en aquelles estones que es tinguin disponibles.

Com en l’anterior edició, gràcies als nostres patrocinadors -Tarragona Impulsa, URV i CEICS- comptem amb samarretes per a tots els participants, begudes i entrepans per a passar els 2 dies, i ens han garantit millor il.luminació i control de la temperatura 🙂 Algunes empreses importants del sector del videojoc ens han confirmat la seva presència -Digital Legends, PocketPuppet- i tenim un jurat amb gent molt experimentada que us podrà oferir feedback a les vostres propostes i projectes. A més de comptar amb un ampli conjunt de voluntaris que us ajudarem en tot el que estigui en les nostres mans 😉

Per tots aquells que ja esteu apuntats, ens hi veiem el proper dissabte a partir de les 9:30 (obertura de portes), i per la resta… encara hi esteu a temps!

http://thinkit.eventbrite.com
FB: https://www.facebook.com/thinkittgn
Twitter: @thinkittgn

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply