ThinkIT Hackathon Smartcities

Hola,

un grup de voluntaris amb el suport de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, el Departament d’Enginyeria Informàtica, Tarragona Impulsa i la Cambra de Comerç de Tarragona estem organitzant el “ThinkIt Smartcities Hackathon” que se celebrarà el proper cap de setmana del 26 i 27 d’Octubre a l’espai M1 de Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

Un hackathon – http://en.wikipedia.org/wiki/Hackathon – és un esdeveniment que pretén ajuntar a gent de perfils molt variats per a treballar en un tema de forma intensa durant 24-36 hores de forma continuada, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració i l’aprenentatge dels seus participants. En aquest cas l’objectiu del hackathon és desenvolupar idees relacionades amb la temàtica d’smartcities.

Estem buscant a desenvolupadors, dissenyadors i emprenedors de la província que vulguin participar en aquest esdeveniment. Busquem gent que vulgui aprendre molt i de forma intensa, que estigui buscant experiència en com convertir idees en projectes i amb ganes de col·laborar amb companys d’altres àmbits

Podeu trobar més informació sobre el hackathon a la plana de l’esdeveniment – http://thinkit.eventbrite.com -, on us hi podreu registrar si voleu assistir. La participació és gratuïta, però les places són limitades, així que us recomanem que us hi inscrigueu tan aviat com sigui possible. També us agrairiem si ens podeu ajudar a fer difusió de l’esdeveniment.

Us hi esperem!

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply