GPL URV busca logo!! Fem un concurs!!

GPL URV no té cap logo encara i ja comença a ser necessari, per això farem una crida a la comunitat per que ens ajudin en aquesta tasca. Volem fer-ho de la forma més democràtica possible, per això hem establert unes normes per participar en aquest “concurs de logos”.

Primerament hi haurà un període de propostes amb data límit. Els usuaris que vulguin participar, membres del grup o no, han d’enviar la seva proposta per logo de GPL URV a sergio-blanco(at)iespana.es. No hi ha limit de logos per persona, ni de tamanys (encara que s’ha de tindre en compte que es un logo i ha de ser facilment utilitzable a la web, cartes, etc…). Això si, el format haurà de ser PNG i s’ha de recordar que l’esperit de GPL URV es donar suport a tot el Software Lliure en conjunt i no a programes determinats. Aquest període durarà fins les 23:59:59 del 30 de Setembre del 2003.

Al segon període publicarem totes les propostes en una plana web accessible per tothom i es sometrà a votacions. Només serà vàlid un vot per persona, tenen dret a vot els membres del grup. Aquests hauran de realitzar comunicar el seu vot mitjançant correu electrònic a sergio-blanco(at)iespana.es (d’acord que no es un mètode 100% fiable però només es tracta d’escollir un logo i en cas de dubte es podrien comprovar facilment els vots si ens posem d’acord). Aquest període finalitzarà a les 23:59:59 del 15 d’Octubre del 2003.

Aquesta es una bona oportunitat per col·laborar amb el grup sense necessitat de coneixements de programació, elaboració web, etc… A més, el guanyador obtindrà el reconeixement que mereix com a creador del logo GPL URV. Així que anim que el període de propostes queda obert ja!!!

Inici període de propostes: 8 d’Agost del 2003
Final període de propostes: 30 de Setembre del 2003
Inici període de votacions: 1 d’Octubre del 2003
Final període de votacions: 15 d’Octubre del 2003

Autor: marble

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply