Plana web en proves – Ja us podeu registrar i votar els articles

Ja tenim funcionant la plana web del Grup d’usuaris de Programari Lliure (GPL) de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Ens hem decantat pel gestor de continguts Drupal que té característiques interessants. Actualment està configurat per que qualsevol usuari registrat dispossi del seu propi weblog i que quan envii una historia aquesta pugui ser votada per sortir a portada.

Atenció, per votar els articles d’altres usuaris només heu d’entrar a l’apartat de la dreta “votar aportacions”, accedir als articles i dins d’aquests al final del text podeu triar en donar-li un vot positiu (+1), neutre (0) o negatiu (-1).

Si arriba a un cert numero de votacions positives, la notica sortirà a portada, i si arriba a un cert número negatiu, sortirà del apartat de aportacions i en cas de ser un “escrit” desapareixerà i en cas de ser una noticia del teu weblog es quedarà allà al weblog propi però sense aparèixer a portada.

Desgraciadament el servidor del que disposem és bastant vell, i per això potser noteu que va una mica lent al carregar. Estem mirant de solucionar-ho.

Per cert, ja tenim temes amb els quals catalogar les notícies (encara que haurem de fer alguna cosa amb les transparències del format png perque no les reconeix alguns navegadors…).
Autor: marble

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply