I Jornades GPL Tarragona

Des de fa més de 5 anys, l’associació GPL Tarragona manté el compromís de promocionar les tecnologies de la informació i el programari lliure a la província de Tarragona. Per donar continuïtat a aquest treball, s’han organitzat les primeres jornades GPL Tarragona, a on emprenedors, investigadors i consultors del sector públic i privat ens explicaran les seves experiències.

Les jornades són completament gratuïtes i es troben destinades a professionals, aficionats, professors i estudiants en general.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 29 de Gener del 2009 a la Sala de Graus del campus Sescelades (ETSE – Universitat Rovira i Virgili).

Xerrades:

15:30 TurboGears, framework de Python per aplicacions web – Tomàs Reverter
16:15 Telefonia IP i programari lliure: estat de l’art – Sergi Nuez
17:00 Desarrollo de la plataforma Woices – Jonathan Hernández
17:45 [In]Seguretat – Luís Calero
18:30 Descans
18:45 Arrisco, llavors existeixo – Joan Puig
19:30 Auditora de Sistemes, l’inici d’una carrera professional apassionant – Sergi Blanco
20:15 SocialDNS: Dominios libres para un Internet Libre – Pedro García
21:00 Clausura

Les xerrades tindran una duració de 30 min. + 15 min. per preguntes/debat. No es necessari fer reserva, és un esdeveniment obert i gratuït. Es pot assistir a aquelles xerrades que més interessin lliurement.

Accés al programa complet.

Actualització 18.01.2009:

Mitjançant la plataforma Woices, hem pujat l’extracte del programa l’Internauta de Vicent Partal a Catalunya Radio a on es parla de les Jornades (us recomanem que escolteu el programa sencer!):Accés a GPL Tarragona per SocialDNS: go://gpltarragona

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply