[Innocentada] Anunci de la dissol·lució de GPLTarragona

Innocentada 28/12/2007 😉

Aquest any a l’assamblea 2007 es va proposar com a un dels punts la dissol·lució de GPLTarragona. Ningú esperaba que sortís endavant perque altres anys es va proposar una mica de conya però aquest any tant el president, com el vicepresident i secretari/tresorer van votar a favor.
Comptant als 3 de la junta van assistir 5 persones i les 2 restants van votar negativament. En total va guanyar 3 vots a 2 la proposta i per tant es va acordar a portarla a terme a finals d’any.
La llàstima es que aquest punt es va propossar quasi al final de l’assamblea (a les 2h i quart després de començar) quan ja havíem acordat altres activitats de cara a l’any 2008 però aquest última anul·la les anteriors.

El perquè d’aquesta dissol·lució és bàsicament perque tots tenim instal·lats Windows XP Service Pack 2 amb les últimes actualitzacions per jugar a jocs privatius a casa. Algú va reconèixer fins i tot que alguna vegada havia fet servir com a reproductor de música el Windows Media Player amb l’excusa de que venia per defecte, i els que tenen iPod fan servir l’iTunes per sincronitzar-lo en comptes del GtkPod. Com vegeu són vàries coses greus, i clar, era una cosa o l’altre…

Per últim, en nom de tota la junta vull agraïr a tots la vostra col·laboració i recolzament durant tots aquest anys. Com a record, en els pròxims dies posarem els punts que vam tractar a l’assamblea de cara al 2008.

Innocentada 28/12/2007 😉

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

2 Responses to [Innocentada] Anunci de la dissol·lució de GPLTarragona

  1. aneolf says:

    Molt bó.

Leave a Reply