Qualitat o responsabilitats?

Des d’aquí (encara que no se si és massa apropiat per respecte a l’objectiu d’aquest espai) vull manifestar-me en contra de les constants crítiques que està rebent el programari lliure al mercat laboral de les comarques de Tarragona.

Últimament, propossar a una empresa una solució basada en el sistema operatiu GNU/Linux s’ha convertit en gairebé en un insult. La gran majoria afirmen que en el cas que la empresa o el programador, en un futur, no estigui ‘operatiu’, l’empresa que va adquirir aquesta solució, li costarà molt de trobar una persona que sigui capaç de dornar-li manteniment.
Han mirat a la borsa de treball de la URV? Coneixen GPLTarragona? Una altra excusa per excel·lència és que si passa alguna cosa, es pot reclamar a Micro$oft.
Porto molts anys de programador i mai he vist cap empresa en situació per poder reclamar molts incidents ocasionats pel seu sistema operatiu i el seu programari.

Des d’aquí vull deixar constància que LES SOLUCIONS LINUX NO SÓN CAP INSULT per a ningú, SÓN UNA ALTERNATIVA (i segons la meva experiència, molt bona) al pèsim rol de serveis que fan servir empreses de desenvolupament creades del no res.

Espero no haver ofès a ningú i bon Nadal a tothom.

Autor: cdelphi96

This entry was posted in Software Lliure. Bookmark the permalink.

Leave a Reply