Projecte Final de Carrera en col·laboració amb GPL Tarragona

Per tal de ampliar i millorar les relacions GPL Tarragona – DEIM – Estudiants URV i millorar les infraestructures de l’associació, es va oferir una idea de Projecte Final de Carrera:

Títol: Anàlisi i implementació d’una solució informàtica per una associació
Objectiu: Anàlisi i estudi de les necessitats administratives d’una associació, junt al desenvolupament d’una solució a mida que permeti informatitzar tant els processos interns de l’associació com els mecanismes de difusió d’informació pública.
Director: Alex Arenas Moreno
Responsable: Sergio Blanco Cuaresma
Estudiant: Neus Piñol Munte

El projecte va ser presentat (12/09/2005) i qualificat amb un 9.5 sobre 10, resultat d’un excel·lent treball de recerca d’aplicacions web útils per l’associació GPL Tarragona. La documentació serà publicada sota llicencia lliure properament.

El resultat d’aquest PFC no es vinculant amb l’associació i aquesta podrà adoptar aquelles parts que consideri més interessants, es per això que s’esta treballant en una nova versió de la plana principal de GPL Tarragona i els seus serveis basant-se en els estudis realitzats al projecte. L’objectiu, com es habitual, es fer arribar el Programari Lliure en general i GNU/Linux en particular a la major quantitat de gent possible.


Autor: marble

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

One Response to Projecte Final de Carrera en col·laboració amb GPL Tarragona

  1. Anonymous says:

    felicitats als tres responsables del projecte! és una gran notícia!

Leave a Reply