Problema amb una multifunció hp psc 1110

Vaig instalar mandrake a l’oficina, pero la multifuncio encara que mandrake l’havia reconegut a la primera solament escanejava i feia fotocopies , el problema el tenia amb la impresora , ja que xuplava el paper i l’escupia sense imprimir una sola lletra , finalment el que he fet a segut descarregar els drivers hpijs de la web www.linuxprinting.org ,i l’he instalat .

Un cop fet aixo entro al http://127.0.0.1:631 , llavors he fet tot el proces de agregar impresora , donarli el nom hp psc 1100 i el port he posat usb#0 ,i el driver el de psc 1100 footmatic/hpijs que es el recomanat , he reiniat el cups i ja a funcionat.

crec que era aixi (m’ho corregiu si de cas )

/etc/init.d/cupsd restart

ATENCIO: si apagueu el ordinador pero la impresora s’ha quedat encensa , al tornar a arrancar teniu que tornar a apagar la impresora i tornar-la a encendre , ja que si no ….no us tornara a funcionar. (no us passe com a mi que pensava que algo fallava i tornava a començar el proces de agregar impresora )

Vaigdekul
Autor: vaigdekul

This entry was posted in Linux. Bookmark the permalink.

2 Responses to Problema amb una multifunció hp psc 1110

  1. Anonymous says:

    Quan he d’imprimir algun full d’Excel, no se perque, però primer surten un parell o tres de fulls en blanc i despres imprimeix.

    En ocasions en el tercer full hi surt impres un angle de 90 graus, es a dir una mena de “L”.

    Si algú em pot dir quin pot ser el problema, agrairia l’informació.

    Xavi

  2. francesc says:

    Hola amics, tinc una hp psc 1110 i la tenia instalada, però vaig formatetjar l’ordinador i la vaig tornar a configurar però ara només hem copia i fotocopia, no m’escanetja, espere que algú em puga ajudar.
    Saluds a tots.

Leave a Reply