gmail pop3 smtp

*L’altre dia vaig buscar si gmail oferiria serveis POP3 i SMTP per a obtenir i enviar els nostres mails. El que vaig trobar és només poques probabilitats de que en donguèssin, i si en donguèssin seria pagant una quantitat simbòlica (corregiu-me si no és així).
*Al final de buscar, vaig trobar una llibreria libgmail, que permet dur a terme la obtenció i recopilació dels mails del nostre compte gmail. El que fa aquesta “llibreria”, és instal·lar dos serveis (un per a POP3 i l’altre SMTP) al nostre ordenador, que actuen com a servidors de peticions POP3 i SMTP, de manera que quan les rep, ell mateix s’encarrega de dur a terme la obtenció dels mails.
*Per a iniciar els serveis, els podeu introduir al rc (rc-update add servei default) del nostre ordenador, de manera que s’arrenquin quan arranqui Linux.
*Per a configurar el nostre client de correu habitual, tan sols cal indicar com a servidor pop3 i smtp el localhost (port 8110 per a pop3 i port 8025 per a smtp), com a usuari indiquem, usuari@gmail.com i llestos!!!. Ara el nostre client, per obtenir tots els mails del nostre compte gmail accedirà al servei del nostre ordenador que corre al port 8110(POP3) i aquest s’encarregarà de fer la feina!!!
Autor: jeusdi

This entry was posted in Internet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply