Proveidor de bon ample de banda

Hola a tots, jo nomes voldria dir una cose, hi ha algun carrier important a la nostra provicia. On????. Ho pregunto perque tenim ganes de montar una empresa de hosting i ja son uns quants amics que ho volem fer i ens agradaria ubicarla a les rodalies de tarragona (per preus de locals)xDDD. En cas que no n’existeixi cap (exceptuant telefonica) sabeu si ens podem interconectar amb alguna xarxa important???

hacies
Autor: pepramon

This entry was posted in Països Catalans. Bookmark the permalink.

2 Responses to Proveidor de bon ample de banda

  1. sergi says:

    Vaig estar mirant el tema una mica fa un temps (no a nivell de carriers, però si dels serveis i preus espanyols), i vist el tema, surt més a compte rellogar hostatge a l’extranger i oferir serveis extra personalitzats. Espanya en general encara no ha entrat en la societat de la informació aquesta que tant mencionen, els preus son abusius i el servei poc o gens professional. Si el que vols son datacenters bons i tot redundant, realquila a l’extranger. Si, en canvi, vols fer tú el teu propi datacenter, doncs et desitjo tota la sort del mòn, encara que no sé si et surtirà a compte.

    El tema del realquiler el veig com a una solució molt bona, en part perquè la inversió inicial, comparada amb fer-t’ho tú mateix és infinitament més baixa, i un cop ja tinguis un nivell acceptable de clients, pots anar aumentant el nombre de servidors alquilats o pensar en montar-te el teu propi datacenter, però es això, que potser si comences directament pel datacenter propi, la inversió inicial costi molt més en retornar (pot inclús no fer-ho).


    bow before me, for I’m root
    si el programari lliure no és la resposta, la pregunta és errònia

  2. pepramon says:

    Moltes gracies, al final tmb vaig obtar per aquesta opció, el preus son realment la ostia. Ara a veure ke tal va i si al final em puc permetre el luxe de fer-ho.

    Per cert, vaig contactar amb varies compañies via mail. L’unica en que em van atendre com es degut va ser acens, no m’agrada fer publicitat gratuita, pero tmb em van recomanar aquesta opcio, ja que segons ells mateixos van dir, et poden oferir fins a 655Mb/s, pero pagals. I que comences amb un servidor seu dedicat al seu datacenter de Barna, fins hi tot em van dir que si hi passava entre setmana em dirien tot el que tenen alli dins, i si el negoci anava creixent, com que ja seria un bon client els hi podria fer presio (kin paio mes bo ke tenen de marketing, dirte ke li podras fer presió si el negoci va be, et dona molta confiaça), plans personalitzats et. m’ho va pintar molt be.

    Perdoneu la publi, pero es que em vaig kedar sorpres hi tot, i prefereixo pagar una mica mes i tenir el server fisicament disponible.

Leave a Reply