Comunitat wireless a Salou

Joer, amb lo que m’agradaria formar part d’una comunitat wireless i aqui a Salou, on visc, no n’hi ha cap!

A Tarragona tenim el Tarracowireless :: A qué huelen las ondas…?, i seria genial poder començar SalouWireless. Ho podria començar jo, creant un node, i buscant a gent interessada… però… com es busca a aquesta gent? Crec que abans de posar un node hauria de saber si val la pena o no… on podria preguntar? Coneixeu algú a Salou interessat en el tema?

GuirilandiaWireless 😀

Aixi doncs, ja sabeu: si esteu interessats poseu-vos en contacte amb mi a l’email edgar @rr@b@ lapeig.com i veurem si es pot començar aquest projecte 🙂

Autor: mengor

This entry was posted in Wireless. Bookmark the permalink.

6 Responses to Comunitat wireless a Salou

  1. marble says:

    Pel que tinc entes, el noi que va iniciar TarracoWireless es va crear un node ell sol sense en principi contar amb el suport de ningú més. Suposo que es dificil reunir gent per que tots facin un gast economic i invirteixin el seu temps en crear els nodes.

  2. jBilbo says:

    Agafes tú, crees el node, poses la página web i anuncies als diferents weblogs dedicats al Wireless que existeixes com a representat de Wireless Salou. La gent s’anima més quan hi ha ja alguna cosa tangible i no només proyectes.

    Es una manera de començar…

    PD: Qué més voleu els de Salou si teniu a la Fresita??? xDDDD

  3. mengor says:

    És la representant del Salouenc típic, tots som/volem ser com ella… xDDDD Per cet, n’he sentit a parlar molt, però encara no la he vist. M’hauré de gravar algún dia el gran hermano per veure-la 😀 (eeeehh! No us ho prengueu en serio ehh??).

    Lo del wireless… pos si consegueixo l’ordinador que em van dir que em donaríen m’hi posaré… potser. La plana web ja la vaig crear, és aquesta. Què us sembla? Està currada ehh?? xD Ara no em neu a saturar el servidor amb l’efecte gplurvtting ehh? (aka slashdotting) 😀

  4. jBilbo says:

    Parlant de la Fresita, fa poc va saludar a càmara dient: “Un saludo a los informáticos de Tarragona!..sfkdargggg” lo de sfkdargggg va ser perque just després d’això tal i com anava cap a la càmara saludant va topar amb algo a terra i es va fotre un òstia de cuidado xDDD, va sortir en tots els zapping.
    Traquils, no li va passar res, una esgarrepada sense importància.

    I la pàgina molt xula, sí xD

    Jonathan Hernández
    Linux User #280862 :: http://counter.li.org/
    GnuPG key ID: 348EAC17 :: pgp.escomposlinux.org

  5. Anonymous says:

    Hola, sòc de Salou, i el tema del projecte d’una comunitat wifi a guirilandia m’interessa. Posa’t en contacte amb mi desprès d’examens i parlem. No estic gaire possat en la matèria pero m’agradaria aprendre. El meu mail es [tearsfromthepast[arroba]hotmail[punt]com]

  6. P0kemon says:

    Hola artistes que sapigueu que desde Reus Wireless sempre tindran suport altres activitats com aquestes, teniu el nostre recolzament pel que necesiteu, dintre de poc estem parlant amb els de tarragona per fer una reunió Reus-Tarragona, si voleu venir aneu visitant la nostra web.

Leave a Reply