Novetats

1) Secció “Base de Coneixements”, wiki dedicat a recol·lectar links a articles útils, d’ajuda a l’usuari (No notícies o històries) fets a GPL URV.

2) Projecte “Repositori Lliure”, ja tenim un lloc a on alliberar les nostres pràctiques, treballs o projectes final de carrera. Informació sobre els procediments a seguir al mateix repositori.

3) Llista de correu, mentre no sigui possible tenir la nostra pròpia llista de correu al nostre servidor (els tràmits burocràtics a la URV semblen no terminar mai) utilitzarem SourceForge. Aquesta llista la utilitzarem per comunicar-nos entre nosaltres, parlar sobre Software Lliure en general, GPL URV o fer propostes. No serà una llista de consultes especifiques estil “No sé com passar d’ext2 a ext3”.

4) Opció d’afegir Sidebar de GPL URV al mozilla. Als links de sota el logo hi ha “Lateral de Mozilla“. Habiliteu el sidebar al Mozilla (pressioneu F9), aneu al link i li doneu a “Add it!”. Tindreu un nou apartat al lateral de mozilla amb els últims articles de GPL URV i l’hora de l’actualització del contingut.

Autor: marble

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

2 Responses to Novetats

  1. sergi says:

    vi /etc/fstab i a la partició que volem convertir a ext3 li canviem “ext2” per “ext3”, i despres fem com a root “tune2fs -j /dev/hdXY” (per exemple “tune2fs -j /dev/hda1”).

    Ara ja si que no hi ha excusa 🙂

    si el programari lliure no és la resposta, la pregunta és incorrecta

  2. marble says:

    Gràcies… es que en realitat jo tenia el dubte i no sabia com plantejar-ho…. 😉 Es broma! xD

Leave a Reply