Resposta de la vicerectora

La vicerectora de docència i noves tecnologies, Mercè Gisbert, ens ha contestat la carta que li vàrem enviar per email fa uns dies. Per més informació, aqui es va donar la primera impressió sobre el tema, després es va redactar una carta per presentar-li, aquesta, que es va esmetar aquí i es va comentar tot el tema a barrapunto (aqui). Després d’aquest seguiment, al cos del artícle podeu veure la resposta de la vicerectora:

———————————————————–
Benvolguts:

Gràcies per la vostra carta i les vostres propostes tot i que crec que algun dels paràgrafs és excessivament dur tenint en compte que la generalització en l’ús del software lliure encara no és un fet, estic d’acord que ha de ser una voluntat.

En aquest sentit dir-vos que la URV és absolutament partidària d’usar software lliure tot i que els aplicatius de gestió que tenim no funcionen amb la mateixa eficàcia, de fet alguns no funcionen, amb els navegadors que vosaltres apunteu.

Estem treballant per a que això sigui possible, des del servei d’informàtica, però tot requereix temps i en aquest cas també per poder fer les adaptacions corresponents.

Així que tinguem concretades iniciatives an aquesta direcció ho farem saber a la comunitat universitària.

Moltes gràcies una altra vegada pel vostre escrit.

Bones vacances.

Mercè Gisbert.
———————————————————-
Autor: jBilbo

This entry was posted in Educació. Bookmark the permalink.

One Response to Resposta de la vicerectora

  1. marble says:

    Piden tiempo, algo lógico si ahora tienen que rectificar el software desarrollado. Además se muestran a favor del Software Libre, cosa que es de agradecer aunque no lo tuviesen en cuenta inicialmente. Asi que nada, personalmente calificaria la respuesta de satisfactoria siempre y cuando sean visibles esos cambios que dicen estar haciendo. Sólo con el tiempo podremos ver hasta que punto es real su compromiso con el Software Libre.

    Lo único que no apoyo es eso que comentan de que el Software Libre no esta muy extendido, eso no es excusa alguna ya que la universidad deberia fometar el uso de Software Libre para colaborar en su expansión, y no quejarse de que no es utilizado por una mayoria.

Leave a Reply