Reus Lan Party 2008

Els organitzadors de la Reus LAN Party 2008 (RLP) ja es troben ultimant els darrers detalls d’un dels esdeveniments més importants del camp de tarragona.

Com cada any, GPL Tarragona recolza aquest tipus d’esforç donat que és una gran oportunitat per socialitzar i divertir-se mitjançant jocs, xerrades i compartició de coneixement. Per altra banda, també suposa reunir en un mateix fòrum a entusiastes i fans de les tecnologies, lloc perfecte per aclarar dubtes i ajudar a aquelles persones interessades en el Programari Lliure, les xarxes socials, etc.

Si vols participar en la RLP per difondre el programari lliure (p.ex. tallers linux, openoffice, gimp, etc..) o qualsevol altre aspecte vinculat a les xarxes socials, negocis basats en open source, etc. Contacta’ns per participar amb el suport de GPL Tarragona!! junta [arroba] gpltarragona [punt] org

Us esperem a la Reus LAN Party 2008!!!

[Actualització]

S’han consolidat les següents propostes:

  • Taller GNU/Linux – Liderat per Salva Rueda i Miquel Adroer (suport): Instal·lació, configuració básica, etc. (Live CD o permanent).
  • Taller Wikipedia – Liderat per Jordi Vaca: Demo de com col·laborar. Cas pràctic: cada participant escriurà/ampliarà una entrada a partir d’un article en un altre idioma o de coneixements propis.

Moltes gràcies!!!

This entry was posted in GPL Tarragona. Bookmark the permalink.

One Response to Reus Lan Party 2008

  1. Bones.
    Des de aquí, voldría agrair als organitzadors del Reus Lan Party les instal·lacions que ens van oferir pel taller linux. Un espai molt cómode i amb prous ordinadors. Molt be.
    LLàstima que els que vam organitzar el taller Linux vam (jo també) fallar una mica.
    No hi habia cap indicació ni retol que indiques on es feia el taller Linux. (Jo vaig improvisar un paper a la porta de la sala, una mica cutre!)
    De fet, els pocs que es van acostar, alguns per casualitat.
    El proper any, que segurament hi tornaré, faré el posible per millorar aquest aspecte.
    Salut!

Leave a Reply